- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- Apple asztali gépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Én is lassan végigviszem, de nem merem elkapkodni mert utána jön az ubiszezon. Semmi értelmes, kipróbálásra méltó játék nem lesz. Lehet leveszem a polcról a Narancs Dobozt és végigtolom a HL2-EP1-EP2-t újra. Más ötletem nincs
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
-kdM-
senior tag
koszonjuk Emese
en tudom mirol beszelsz, de nem biztos hogy mindenki szeretne tudni mi lesz meg a jatekban...(spoiler)
Gondar: en is vittem mar vissza szar jatekot...kb 1 orat szenvedtek hogy felrakjak egy bemutato gepre es megallapitottak, hogy szar, aztan ~15 perc alatt kiallitottak egy levasarolhato szelvenyt (termeszetesen csak mm-ben hasznalhato, de ez vegulis mindegy)
[ Szerkesztve ]
-
-kdM-
senior tag
nem azert kapsz renegad pontot mert lemesz, hanem mert elotte legyilkoltad a telepeseket, pedig el lett mondva hogy a granat mod amit adott a doktor "elaltatja" oket
szerk: egyebkent tenyleg neccesebb megcsinalni, hogy ugy dobd a granatot hogy a tomegben robbanjon, mint ha csak ledaralnad oket
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
-
Romvr
őstag
No igen. Mondjuk egy Republic Commando szintű társrendszer elfért volna. És akkor már rögtön van értelme is csapattagokat vinni magaddal.
Amúgy azt rebesgetik hogy egy más szálon lesz majd a folytatás és ezért lehet majd fajt választani. Remélem így lesz. Szívesen nyomulnék egy Turian-al. Vagy akár egy Krogan-al is. Az aszáriakról nem is beszélve
Amit te mondasz az se lenne rossz. Vagy ha már ugyanaz a cég akkor kotor csapat irányítást is belepréselhettek volna."(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
Én se bánnék egy olyan társrendszert amiben ha akarok akkor egyedül megyek. Most csak koloncok a nyakamon.
Illetve egy olyan harcrendszert hogy ha Biotikus vagy akkor nem viszel magaddal egy egész hátizsáknyi lőfegyvert, meg ilyeneket, hanem csak azt ami kell neked. Valamint ha éppen "erőhasználatot" csinálsz akkor nem vágja hadba magát az emberünk és az egész csapat. Ha már embernél tartok. Remélem a második részben már lehet fajt is választani (volus vagy hannar szeretnék lenni ), és azon belül a nemet. És ha még arcgeneráló is lenne mondjuk a Turiánokhoz... olyan sminkelést csinálnék hogy még én is megijednék magamtól. Jah és esetleg némi AA-t is tehetnének a játékba (nem elemről van szó )"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
senior tag
-
Bluegene
addikt
nekem is nagyon bejön, körály!
és fut a gépemen 60FPS-sel, VGA tunning nélkül, nagyon fincsi!
star wars feelinga crysis is jó, izgi meg szép, csak szarul fut a gépeken(alacsony felbontás v alacsony fps)
a AC gyönyörű, jól fut, de uncsi
a Mass Effect jól fut, látványos és jól fut, brávó!
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Vistaboy
veterán
Azért egy év mégiscsak egy év.
Legközelebb ne kelljen ennyit várni...
És ha a K.O.T.O.R. 3. is előbb X360-ra jönne ki, és csak rá egy évvel PC-re? (tiv83us-t nem zavarná, de engem egy kicsit igen.).
Mondjuk rossz a példa, mert én nem bánnám, ha a K.O.T.O.R. csak 2010-ben jönne, CSAK JÖNNE MÁR!!!"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Tudom, de attól még nem értem, miért nem lehet megoldani, hogy egy 512-es kártyával és 2GB RAM-mal normálisan menjen? Annyira nem szép a játék maga.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
nagyúr
Tömöröljük szakszervezetbe!
Alkossunk tömeget mi ketten!
Szervezzük meg a demonstrációnkat!
Majd vonoljunk fel a pénzügyminisztérium és a BSA székháza elött, hogy mi mindent megtettünk, és adják a szoftvereket az itthoni fizetésekhez mért áron!
Aztán beleegyezésünk nélkül teszteljék rajtunk a tömegoszlató technikákat!(azért tényleg röhej, hogy a Mass Effect ugyanannyi itthon mint az USA.ban...)
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Path of Exile 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Weblap készítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest