Hirdetés
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
"Ha a makoval nyomulsz egy bolygon, akkor a map-en mutatja oket /debris, anomality"
na én arra gondolok, amiket a map nem mutat, csak a hudon lévő kicsi, ha közel mész. Ki lehet szállni, megbabrálni, és akkor "surveyed" ként már feltűnik a mapon is. Ilyen ilithium ore, meg gold, meg hasonlók, volt heavy metal is, bányák vagymi. Ha felmérem, egy sárga rudat tűz bele az ember.
Na és ebből sok van?
A clusteres jól hangzik, kezdtem megijedni, hogy csak annyi van, amit először látok.Ami viszont hatalmas gáz, hogy a bolygókon lévő épületek, űrállomások, bolygó felszíne alatt lévő ojjektumoknak összesen kb 4-5 változata létezik, csak a dobozok máshol vannak de az alaprajz ugyanaz. Ez nagyon nagy igénytelenség a készítők részéről és hamar grindoláshoz kezd hasonlítani a bolygók felfedezése.
De legalább sok van, még egy lépést sem tettem a main quest irányába, mégis már vagy 23-as szintű vagyok, annyit mászkáltam bolygókra, pedig csak pár clustert fedeztem fel teljesen.De hiába a pár hiba, még mindig ott van Joker, ftw

Új hozzászólás Aktív témák

- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen routert?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest