Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Akkor nem tudom, de nálam a legtöbb zárra azt írja, hogy kevés a skillem, pedig ott a csajszi...
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Azt hogy lehet, hogy a csajszi nyissa ki a zárakat?
-
tiv83us
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
"Pásztor Pálinkás"?

-
Drizzt
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Csöcsös Shepard.

-
Mozso26
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Aha köszönöm szépen , tényleg sokat segitettél mert ha nem lesz szemcsés és löni is foguk tudni kitudja .. még jo is lehet.

-
-kdM-
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Chora's Den-ben voltal mar? Az mi hogy beulsz a szekbe es a "kek bizbasz" razza ott magat neked?

Ashley is beszol, hogy tobbmillio fenyevre a foldtol ugyan az megy mint otthon, "lanyok" razzak a segguket a szinpadon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Silenzio
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Azt a 250 Ft-ot szerintem megéri a doboz. Meg a látványa, a tapintása

Tényleg az Unreal 3 engine-t használja? Nem láttam az elején a logot. Szerintem annyira nem is hasonlít, bár a színkezelése jellegzetes.
-
Silenzio
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Mennyibe kerül dollárban? És hogy tudod megrendelni?
-
Frigo
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
EA-s játék szóval kizárt hogy Steam-en megjelenjen ,EA LINK-en keresztül lehet online megvásárolni és letölteni a játékaikat.
-
Gyusz
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nem tartom lehetetlennek, de ha nem reklámozzák még, hogy vásárold meg Steamen, akkor egy ideig még biztosan nem lesz.
-
tiv83us
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A Splinter Cell-t StarForce vedte, azzal nekem is volt bajom anno, de ezt a hibat mar egy ideje kikuszoboltek, hogy ne pocsmorogjon eredetivel.
A fentebb emlitett uriember egy masfajta vedelemrol erdeklodott /szamomra egyertelmu, hogy miert/, de hogy megnyugtassam, a hir nem igaz, nem kell majd 10 naponta aktivalni a jatekot a neten, max ha a Verbatim verzsonnel jatszik, akkor nem tud majd frissiteni, illetve uj kuldeteseket letolteni.
-
tiv83us
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ez egy jo valasztas, abban az esetben ha biotics vagy, nem soldier vagy ilyesmi. Garrus jol fog jonni kesobb a Sniper skilljeivel, Wrex meg shootgunnal es assault riffle-al is hatasos /es a humora is sotet, de jo
/En most egy ruthless soldier vagyok, ugyhogy en Kaiden-t es Garrus-t hurcolaszom magammal, de csak azert, mert a tobbi taggal mar vegigtoltam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ps: Ha valaki elakad, lehet kerdezni a doktort

Új hozzászólás Aktív témák

- Büszke apukák és anyukák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- ASUS ROG Ally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)