- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz CriticalHit #644 üzenetére
Nem kötözködésképpen, de ha írni tudsz a fórumba - ergo van interneted - , akkor mi a gond az internetes aktiválással?
Ui.: Csak kérdezem.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
tiv83us
veterán
"A cinikus megjegyzésed pedig lepereg rólam, hiszem nem tudhatod, hogy mennyi eredeti játékom van. "
Nem is kerdojeleztem meg. De emiatt nem jatekot venni, mert "internet is kell hozza", eleg viccesen hangzik. Burkolt arucsatolas? Marmint elo kell fizess az internetre?
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Szipi
aktív tag
Üdv.
A tűzfalam naplója szerint 3x kommunikált kifele a játék, az időpontok alapján 2x telepítéskor és 1x indításkor. Nem tudom, hogy miért ezért csak tippelek hogy kell neki net.
más: Amúgy nem arról volt szó, hogy nem kell majd a lemez ha játszani akarok?
Mert sajnos rinyál ha nincs benn. -
Drizzt
nagyúr
A boltban is kérdezték, hogy van-e internetem, meg a gépigényt is mutogatták, de tényleg nem láttam semmi jelét aktivációnak. Ez persze nem jelenti azt, hogy tuti nem is volt. Kérdezd meg a support@cdprojekt.hu-t, jobbat nem tudok mondani, lehet csak a Bdts letöltéséhez kell a net, de az még úgyse jött ki.
Tényleg nem tudom.I am having fun staying poor.
-
tiv83us
veterán
válasz CriticalHit #598 üzenetére
Lattam mar erdekes kifoagasokat, hogy valaki miert nem as eredeti verziot hasznalja, de ez mar tenyleg megmosolyogtato...
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
maskimx
senior tag
válasz CriticalHit #598 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb ha megveszed, de crackeled. Így nincs semmi aktiválós bullshit és net sem kell, de mégis eredeti a játékod.
www.tacticalgamer.com
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-12700H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2 év gari
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2020 M1 Chipp, 13 8/256. Magyar bill, 96% Akku.
- Samsung Galaxy XCover 7
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia
- HOPPÁ! i7-14700KF - RX 7800 XT OC - 32GB DDR5 - 2TB SSD - ÚJ Komplett gamer PC! 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest