- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
Nekem előbb family guy ugrott be, aztán italian job, aztán az austin powers
Nem így gondoltam az akcentusokat, elég amerikán belül. Mondjuk azok a kis bankár törpék lehetnének mexikóiak, a negatív ember karakterek redneckek, a kemények brooklyniak, stb
Csak az a bajom a tiszta beszéddel, hogy nézem a szájukat, és nehezen hiszem el, hogy tök más biológiai felépítéssel ugyanúgy tudnak beszélni. Legalább lenne valami említés, hogy mindenkinek van tolmács implantja, vagy valami.
Ami még hiányzik, az az ember fajok közötti változatosság. Ha jól emlékszem, eddig láttam egy feketét, aztán annyi. Ja, meg az indiai doki, aki a lánya holttestét akarja vissza.
Viszont rég jó, ha ezek a legnagyobb gondok a játékkal, én még mást nem nagyon találtam.Eredetileg itthon akartam megvenni, de amikor megtudtam, hogy csak magyar felirat lesz benne, egyből megvettem az ea boltból. Igaz, nincs doboz, de a félrefordított baromságokat sem kell olvasnom
A viccet meg értettem, bár a konkrét idézetre nem emlékszem, igaz, nem is néztem annyi MP-t. De hogy hülyék, az biztos
www.tacticalgamer.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F15 FX507ZC4 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-12700H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2 év gari
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2020 M1 Chipp, 13 8/256. Magyar bill, 96% Akku.
- Samsung Galaxy XCover 7
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia
- HOPPÁ! i7-14700KF - RX 7800 XT OC - 32GB DDR5 - 2TB SSD - ÚJ Komplett gamer PC! 3 év garancia
- Samsung Galaxy A32 128GB 8GB RAM kártyafüggetlen + dual sim okos készülék, zseb kopott!
- Logitech Z200 hangfal
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép
- Cisco és Linksys switchek
- INGYEN ELVIHETŐ - hibás Dell Inspiron 15 7437 7537 17 7737 7746 akkumulátor - 14.8V, 3900mAh
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest