Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
szerintem a zenéje nagyon gyenge. nem a minőségéről van szó nyilván, de valahogy annyira nem illik a játékhoz

-
zolomon17
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
A zene szerintem a játék leggyengébb pontja
Korántsem rossz, sőt, a színvonala abszolút magas, de szerintem nem elég változatos és a játék megvalósítása során mintha ez kapta volna a legkisebb hangsúlyt
Persze ízlések és pofonok, de eddig a zenétől még nem tettem le a hajam...A liftezés pedig az agyamra megy...
Egy csomó helyen meglepően sokáig kell állni a fülkében... legalább lehetne közben beszélni a töbi karakterrel, vagy olvasni a naplót, nézegetni a térképet - úgy, hogy haladjon is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy csomó helyen meglepően sokáig kell állni a fülkében... legalább lehetne közben beszélni a töbi karakterrel, vagy olvasni a naplót, nézegetni a térképet - úgy, hogy haladjon is.