Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• S1M0N

senior tag

válasz Dinomano #3002 üzenetére

Persze, szép volt akkor, csak amikor a 3. rész előtt újra elővettem, akkor az átvezetőkön látszódott észrevehetően, hogy benne jár a korban. :)
    Én is kíváncsian várom őket, bár nekem addigra már majd kelleni fog alájuk egy új gép is. :DDD
    Igen, manapság remek ár/érték arányban vannak, főleg 1-1 leárazás alkalmával, aztán óriási mennyiségű időt lehet eltölteni bennük! :D

Persze, az első sok dologban kiforratlan volt, de ahogyan írtam, a fejlődésrendszere nekem jobban tetszett, az inventory viszont kaotikus volt. :DDD
    A második rész meg tényleg minden téren változott, összességében előnyére, a 3. meg ennek tovább csiszolt változata lett. Mondjuk a mindent space-szel való csinálás tudott érdekes dolgokat produkálni, ami egy komoly tűzharcban nem a legjobb, ezt manapság is átkozom néha, amikor multizok. :))
    Aztán persze itt is várom az új részt, bár itt komolyabb kétségeim és félelmeim vannak, mint a Witcher esetében, sajnos az EA és a BioWare is bőven tett ezért, de persze a legjobbakat remélem.

Új hozzászólás Aktív témák