- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
őstag
Szerintem nincs túlreprezentálva a harc a Witcher-ben, legalábbis én nem éreztem. A Witcher 1-ben a béna mocap illetve annak hiánya szembetünő, valamint én a kattintgatós harcrendszerét nem tudtam soha megszokni. A táj valóban szép, a karakterek már sajnos bénábbak. Nem fikázom le, mert a maga idejében szép volt valamint jó játék, viszont érezni rajt az időt. Várom a felújítását és a 4. részt nagyon.
Witcher 3-ban az a zseniális, hogy egy sima egyszerűnek induló, harmadrangú küldetésből kikerekedik egy többszereplős dráma. (Arról már nem is beszélek, hogy elég komoly morális dilemmák, esetleg poénok kerekednek ki ezekből.)
Úgy vagyok vele, hogy ez a két cím (ME és Witcher3), (főleg a mai áruk mellett) a legjobb deal. Aprópénzért kalandozhatsz két q...a jól összerakott univerzumban.Mass Effect: Az első rész sem rossz, de a 2. részre érett be a játék. Ami tetszik, hogy mindhárom résznek megvan a saját karaktere, kb. screenshot alapján felismeri az ember, hogy melyik részt látja.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest