- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát bakker. Benezia lányát mentem meg épp(vmi hülye neve van Liara'Tsoni vagy nemtom
) és amikor vége lenne a küldinek(bányábol kirohantunk) jön a betöltés kép és aztán már épp adná be a videot - vagy nemtom hogy mi jön utána - és kilép. Aztán ha gyorsan ujra akarom inditani akkor meg jön a szokásos xps hibaüzenet hogy vmi alkalmazás hibát észlelt ezért leáll(most épp nem tom pontosan idézni de majd teszek be képet). De aztán másodszorra gond nélkül elindul.
Lehet nálam van a gond, de csak ez az 1 game csinálja ezt és már többször is probáltam és mindig ugyanakkor a (misszio vége, betöltés után).
Eddig semmi baj nem volt. Nem volt fagyás, se más. Tehát vmi ki kellett hogy váltsa, csak nemtom mi. Semmi install vagy uninstall esetleg törlés vagy nagyobb változtatás nem volt azota hogy utoljára játszottam. Nemtom mitöl lehet de igy meg nemtom végigvinni mert ez egy fő küldi
Ja és milött bárkiben felmerülne, becsületesen megvettem.
Win reinst nem lesz mostanában az tuti. Bár lehet itt lenne az ideje. De az a sok melo mire mindent visszateszek...

Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Posta, csomagküldés
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és amikor vége lenne a küldinek(bányábol kirohantunk) jön a betöltés kép és aztán már épp adná be a videot - vagy nemtom hogy mi jön utána - és kilép. Aztán ha gyorsan ujra akarom inditani akkor meg jön a szokásos xps hibaüzenet hogy vmi alkalmazás hibát észlelt ezért leáll(most épp nem tom pontosan idézni de majd teszek be képet). De aztán másodszorra gond nélkül elindul.
Ja és milött bárkiben felmerülne, becsületesen megvettem.