Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen videókártyát?
- A mesék kalózkapitányai is leokézták az Epomaker analóg klaviatúráját
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Dinomano
üzenetére
Én az elsővel akkor játszottam amikor kijött,azóta már egy spéci változata is megvan,a régi cd-t ugyanis elhagytam festésnél.

Másodikkal is nemsokkal megjelenés után,de egyiket sem tudtam befejezni.
Az első részt valahol az első nagy városban untam meg a másodikat már az első kis porfészeknél.
Harmadik részt csak kipróbáltam,de annál az volt a gond hogy nem az elején hanem már a sztori közben és nem igazán értettem.
De ha azt mondjátok jobb mint a többi és nem csak eszetlen hent akkor talán megpróbálom,de steam vagy gog verzió a jobb?
Be vallom az állandó kaszabolás meg az olyan küldi hogy ölj meg ezt vagy azt engem nem igazán érdekel.
Második résznél ott untam meg hogy a falu melletti erdőbe akármiért is küldtek ki,egy vacak virágért tuti hogy vagy 200 gyökér ellenséget le kellett vágni.Amikor valami nagy szörnyet kellett volna levadászni azt mondtam hogy jó ez cseszett unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest