Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Dinomano
üzenetére
Én az elsővel akkor játszottam amikor kijött,azóta már egy spéci változata is megvan,a régi cd-t ugyanis elhagytam festésnél.

Másodikkal is nemsokkal megjelenés után,de egyiket sem tudtam befejezni.
Az első részt valahol az első nagy városban untam meg a másodikat már az első kis porfészeknél.
Harmadik részt csak kipróbáltam,de annál az volt a gond hogy nem az elején hanem már a sztori közben és nem igazán értettem.
De ha azt mondjátok jobb mint a többi és nem csak eszetlen hent akkor talán megpróbálom,de steam vagy gog verzió a jobb?
Be vallom az állandó kaszabolás meg az olyan küldi hogy ölj meg ezt vagy azt engem nem igazán érdekel.
Második résznél ott untam meg hogy a falu melletti erdőbe akármiért is küldtek ki,egy vacak virágért tuti hogy vagy 200 gyökér ellenséget le kellett vágni.Amikor valami nagy szörnyet kellett volna levadászni azt mondtam hogy jó ez cseszett unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák

- Proxmox VE
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Nintendo Switch 2
- Macska topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest