Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hevepapa

őstag

Kanyarodjunk rá a modokra...
    A MELE modoknak 2 fő típusa van. Textúra mod és tartalmi mod.
    Textúra modok: általában új kinézetű ruhák, páncélok, de pl az ALOT csomag feljavítja kompletten a grafikát nagyfelbontású textúrákkal. KIssé macerás ezeket a modokat felrakni.
    Tartalmi modok: itt széles a skála... leegyszerűsítve:
    van ami a játékmenetbe nyúl bele, van ami új tartalmat hoz be, van ami kimaradt/kivágott tartalmat hoz elő. Pár szóban mi micsoda körülbelül.
    Játékmenet: a LE3 részben a bolygószkennelést gyorsítja fel (1 kattintásra minden ki van bányászva), lehet azonos nemű karakterrel románcot kezdeni stb
    Új tartalom: ebből kevés van de a legismertebb és legjobb a LE3 Audemus' Happy Ending Mod (AHEM). Ez megváltoztatja a befejezést.
    Kimaradt tartalom: a legismertebb a LE1 Pinnacle Station DLC, amit a modderek csináltak meg mert a kiadónál elveszett a forráskód. :D
    De ilyen pl Miranda feneke premier plánban, ami az eredeti kiadásban benne volt, de a LE kiadásban kicenzúrázták...
    A LE1-hez van még a Hot Labs Restored és a Caleston Restored is. Ezek benne lettek volna az eredetiben is de valamiért félkészen hagyták és kimaradt. A modderek ezeket álíltják vissza - és közben kipótolják a hiányzó részeket is. A nexusmodon általában ha rákeresel a Restored szóra kiadja az összes ilyet.
    Ami fontos: a textúra modokat csak játék újratelepítésével lehet visszaállítani, a tartalmi modokat (a Community patchek kivételével!) 1 kattintással le lehet tiltani vagy törölni.
    1 szó mint 100: nagyon széles a skála a modokból.
    Sokan kérdezték hogy én mit ajánlok (mert nálam tényleg sok mod van...)?
    Igazság szerint nehéz bármit is ajánlani mert mindenkinek más-más a prioritása. Van akinek fontos hogy több tucat ruhából meg páncélból válogathasson - nekem pl. ez nem szempont. Én szeretem a "restored" modokat mert azokkal talán még teljesebb lesz a játék.

Új hozzászólás Aktív témák