Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Hát fantáziám az van.
Mindig szerettem a sci-fi könyveket,sőt a képregényeket is,ha nem vesztek volna el a 90-es években egy költözésnél a képregényeim,tudnék neked mutatni pár érdekes darabot.
Volt egy sorozat aminek a nevére már nem emlékszem,rengeteg sci-fi volt benne,bár egyik másik számban 18+ tartalom is volt,meg némelyik elég durva thriller,bár mondjuk még gyerek voltam,viszont a szüleim nem szóltak bele mit olvasok,max akkor ha rajta kaptak éjjel háromkor hogy az ágyban zseblámpával olvasok.
A nyolcvanas években sok érdekes képregény meg sci-fi volt.
De attól még szeretem a happy endet egy játékban.
Az egyik kedvenc képregényem viszont gyerekkoromban az volt aminek a végén a főhőse megölte magát.De nem emlékszem a nevére,volt vagy 40 éve.Jut eszembe,nagyon vicces a Dragon Age-es páncél.
Van persze full is,de az már kicsit sok.
Dragon Sge-ben mindig Alistair-re pakoltam ezt az armort.
Egyébként meg jó hogy újra kezdtem kettőt,kedvelem ezt a kerge Kelly-t.
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest