Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Hát fantáziám az van.
Mindig szerettem a sci-fi könyveket,sőt a képregényeket is,ha nem vesztek volna el a 90-es években egy költözésnél a képregényeim,tudnék neked mutatni pár érdekes darabot.
Volt egy sorozat aminek a nevére már nem emlékszem,rengeteg sci-fi volt benne,bár egyik másik számban 18+ tartalom is volt,meg némelyik elég durva thriller,bár mondjuk még gyerek voltam,viszont a szüleim nem szóltak bele mit olvasok,max akkor ha rajta kaptak éjjel háromkor hogy az ágyban zseblámpával olvasok.
A nyolcvanas években sok érdekes képregény meg sci-fi volt.
De attól még szeretem a happy endet egy játékban.
Az egyik kedvenc képregényem viszont gyerekkoromban az volt aminek a végén a főhőse megölte magát.De nem emlékszem a nevére,volt vagy 40 éve.Jut eszembe,nagyon vicces a Dragon Age-es páncél.
Van persze full is,de az már kicsit sok.
Dragon Sge-ben mindig Alistair-re pakoltam ezt az armort.
Egyébként meg jó hogy újra kezdtem kettőt,kedvelem ezt a kerge Kelly-t.
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest