Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Hello there!
Most fejeztem be a 2. részt. Korábban, mielőtt kijött az Andromeda, már végigjátszottam egyszer a trilógiát, csak egy kicsit rush módban, de most nem ez a lényeg. Hoztam egy döntést a 2. rész végén, arról szeretnék kicsit érdeklődni, de csak körvonalakban, spoilermentesen szeretnék rá választ kapni mert a 3. rész is csak képekben ugrik be, hogy mi történt benne.
Szóval volt ez a döntés, hogy a Collector base technológiáját felrobbantom-e vagy felhasználom-e a Reaper-ek elleni harcban. Illusive Man meggyőzött arról, hogy jól jöhet ez a technológia a Reaper-ek ellen. Továbbá velem volt Mordin, aki akkor szintén azt mondta, hogy igen, föl kéne használni ezt a technológiát. Tehát úgy döntöttem felhasználom a technológiát. Erre kaptam asszem 15 renegade pontot. A küldetés után pedig mindenki, ráadásul Mordin is azt mondta, hogy veszélyes manőver volt a Cerbrus-ra meg az Illusive Man-re bízni ezt a technológiát....
Ezek alapján szeretnék kérni csak egy körvonalas, spoilermentes választ, hogy milyen kihatása lesz ennek a döntésnek a 3-ra nézve.
Amúgy kicsit ilyenkor zavarnak ezek az állandó döntés kategorizálások, hogy muszáj vagy jónak vagy nem jónak lennie a döntésnek, nincsenek árnyalatok vagy később még formálható dolgok. Oké, a Cerberus meg az Illusive Man képes megbolondulni és baromságokat csinálni a technológiával, de szerintem elméletben ez egy jó döntés is lehetne, felhasználni egy fejlettebb technológiát az ellenség ellen. Milyen jó lenne már ha ezt a döntést még tovább alakíthatnám a 3-ba, hogy figyelemmel kísérem a technológia felhasználását és tényleg a Reaper-ek ellen vetjük csak be, nem lesz belőle mindenféle kísérletezés, stb.
Ebben a topikban nincs spoiler takarás? Kerestem a lehetőségek között, de nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák

- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Alkoholista nevelde
- BestBuy topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Nyomtató topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest