Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz maajsz #2647 üzenetére

Igen, valószínűleg a komplex új világ felfedezésének jól komponált élménye az egyik erőssége, amire a többi rész már csak ráépít (látunk új helyeket/fajokat, de többségükről már hallottunk/olvastunk korábban).
    SPOILER
    Ami nekem kicsit olyan volt, mint a The Big Bang Theory-ban a frigyláda, hogy valaki felhívta rá a figyelmem: igazából semmi értelme Saren-nek keresnie a Conduit-ot, hisz Sovereign jól tudta, hogy a Citadel-en van a Control Panel, ahol Saren-nek már eleve volt bejárása oda, ahova a teleport beam ledobja. Talán kíváncsi lehetett valamire Ilos-on (pontosan mi történt ott a néppel, mit csináltak a Citadel-el, stb), de maga a Conduit mire így volt jó neki? Vagy mit hitt, mi lesz az? :))

Akkor ajánlom a DA3-at, avagy Inquisition-t. Ott szerintem nagyon jól kitalálták a "minden az egyben" módot. Nagyon kényelmes akár "akció" stílusban is játszani. Oda viszed a kamerát ahova akarod (játszhatsz csak a főhősöd háta mögé ragasztva, az égből, de akár egy n+1 szellemként besétálva a terepet, mint egy spectator (olyan 3D szögből és kameraorientációval, ahogy neked épp tetszik az adott táj, ellenség, stb függvényében), és nyomhatsz pause-t, ha szeretnél, de pl. normál nehézségen általában teljesen felesleges.
    A fix turne based harc miatt marad ki nekem pár népszerű és jóra pontozott RPG.

Új hozzászólás Aktív témák