Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

válasz janos666 #2614 üzenetére

Hát, megmondom őszintén, nekem kicsit furcsák lettek a karaktermodellek. Főleg az arcuk. Mintha nem a régi szereplők lennének. Élesek rajtuk a textúrák, de valamiért nem hasonlítanak azokra a fizimiskákra, amikre emlékeztem. Ráadásul egy jó pár árnyalattal - hogyan is írjam le félreértés nélkül -, mintha egy sivatagos bolygón szolgáltak volna a szereplők, alaposan le vannak barnulva... :U Nem tudom, mostanában ennyire divatba jött, miszerint mindenkiből négert kell csinálni??? Anderson még oké, ő eleve az, na de Joker, Kaidan és Shepard (még Ashley is!!!) mióta lettek kreol bőrűek??? No offense, csak kérdem.

Az Alliance egyenruhák továbbra is elég alacsony felbontásúak, főleg a rangjelzéseknél. Ha pedig átvezető van, annyira elmossa a hátteret, hogy eléggé zavaróan hat az amúgy tűéles textúrájú karakterek mögött a mosott háttér. Bár ahogy nézem, nem lettek túlzottan feljavítva a textúrák sem, élesebbek ugyan, de nem tűnnek olyannak, amibe túl sok energiát fektettek.

Hozzáteszem, nagyon az elején vagyok, még csak most megyünk a Citadellára, de valamiért eddig nem tűnik nagy durranásnak, már ami a külalak felturbózását illeti. Valamiért többen reménykedtem, legalábbis annak függvényében, hogy milyen drágán adták. És bár az is igaz, hogy ez mindhárom rész egyben, az összes DLC-vel, de amit eddig láttam belőle, azt modokkal simán meg lehet valósítani.

Arról nem is beszélve, hogy akinek megvan az eredeti trilógia és az összes DLC (kivéve multis, de az ebben sincs), annak miért nem adták oda jóval olcsóbban??? Vagy ingyen is akár. Elvégre annak idején egy egész komoly vagyont fizettünk az eredeti játékokért, a sok DLC-ről nem is beszélve, ennyi igazán járna. Vagy ha már elkérnek érte ilyen sok pénzt, legalább legyen jól megcsinálva...

Félreértés elkerülése végett: Nem fikázom a játékot, csak egy kicsit meglepődtem, majd meglátjuk később, hátha a második két rész jobban sikerült, de az elsőn nem érzem azt a "hűdeszuperlett" érzést eddig.

Új hozzászólás Aktív témák