Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
Mustármag
üzenetére
Ha a dobozos verziódat beregisztráltatod a supporttal Originre, akkor a felhőbe mentés is működhet!

A beregisztráltatásnál kérik többek között a sorozatszámot, ami helyett kapsz egy újat, ami Origines (de a régivel is tudod telepíteni a játékot, szóval mindegy).
A DVD-ről feltelepíted a magyar nyelvű játékot + a javításokat az Origin mappádba (tehát ahol a többi Origines játékod is van).
Originben a dobozos verzióhoz kapott digitális példánynál megjelenik az, hogy a játék telepítve van.Ha Originből indítod el a játékot, akkor működik a felhőbe mentés is (ha a játék parancsikonjával, akkor nem).
Így a játék is magyar, és a felhőbe mentés is lehetséges, de ahogy írtam, utóbbi csak akkor működik, ha a játékot az Originből indítod el!
Én így telepítettem fel és használom a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák

- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest