Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
Jézusom...
-
Sazsi
kezdő
Persze, hogy hatalmas siker. Minden alfa generációs (van egyáltalán alfa billentyű?) imádja a játékot és minden alfa generációs gyerek elrángatja a szüleit az új kedvenc filmje vetítésre, amiért is így minimum 2x szorzóval kell számolni. Én mondom, hatalmas piac a - főleg játékadaptációs - filmek gyártása és még minőségbeli elvárások sincsenek, csak robbanás, bárgyú poénok és színes karakterek kellenek. Anno a sonic is ezért ért el nagy sikereket: az első rész még nem is volt randa, viszont a második felvonástól kezdve egy értelmi amortizációt véltem felfedezni. Nyílván a Paramount se akar sokat dolgozni sok pénzért.
Egyébként osztálytársam megnézte, szerinte fos, úgyhogy ez egy intő jel a pénzem Temus ajándékokra való elherdálására
.
-
Hát nem tudom... Én még gyerek nélkül se mernék bemenni megnézni
Új hozzászólás Aktív témák
gp Várható volt a nagy érdeklődés, de így is sokakat meglephetett a nyitó hétvége eredménye.
- Már most óriási siker a Minecraft mozifilm
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- SSD kibeszélő
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest