Új hozzászólás Aktív témák
-
Sazsi
kezdő
Engem csak a játék visszhangja ér el. Mostanában olyan selejtes alfa generációs (komolyan mondom, kell már az az "alfa" betű) játéknak titulálom, pedig anno sokat játszottam egymagammal, vagy a bátyámmal. Az igazság az, hogy a mai napig lenyűgöznek a tájak és a végtelen lehetőség a hülye internet népe, a sok hangos szájú gyerekkel és huszonévessel, pediglen tönkreteszi a varázsát. Én azt mondom, vissza 2013-ba, mondjuk.
-
Chalez
őstag
Én még játszottam a gyerkőccel Minecraft multit is, baromi élvezetes volt harcolni, vadászni, bányászni, építeni dolgokat, csak a fantázia szabott határt. Aztán elkurvult amikor rájött, hogy a creative módban minden benne van...
Szóval tuti majd én is letöltöm, és jól fogok szórakozni 50 éves fejemmel rajta
-
Alusky
senior tag
Ugye ebbe nincs woke meg ilyenek erőltetve?
-
Megérett az emberiség a pusztulásra...
Viccet félretéve
Én nem láttam a trailer-t de gondolom valami könnyed kalandfilm lehet ami a Minecraft világában játszódik, majd ha kijön streaming-re megnézem, csak azért, hogy véleményt alkothassak róla mert a játék teljesen hidegen hagy.
-
Chalez
őstag
13 éves gyerekem most jött haza, és nagyon tetszett neki. Holnap is megnézné, persze ha kapna pénzt mozijegyre. Szóval el kell fogadni, hogy nem mindenkinek való ez a film, de biztos sokaknak bejön. De nyilván csak a robbanások, bárgyú poénok, és színes karakterek viszik el a filmet a vállukon.
-
yanna
addikt
Jézusom...
-
Sazsi
kezdő
Persze, hogy hatalmas siker. Minden alfa generációs (van egyáltalán alfa billentyű?) imádja a játékot és minden alfa generációs gyerek elrángatja a szüleit az új kedvenc filmje vetítésre, amiért is így minimum 2x szorzóval kell számolni. Én mondom, hatalmas piac a - főleg játékadaptációs - filmek gyártása és még minőségbeli elvárások sincsenek, csak robbanás, bárgyú poénok és színes karakterek kellenek. Anno a sonic is ezért ért el nagy sikereket: az első rész még nem is volt randa, viszont a második felvonástól kezdve egy értelmi amortizációt véltem felfedezni. Nyílván a Paramount se akar sokat dolgozni sok pénzért.
Egyébként osztálytársam megnézte, szerinte fos, úgyhogy ez egy intő jel a pénzem Temus ajándékokra való elherdálására
.
-
Hát nem tudom... Én még gyerek nélkül se mernék bemenni megnézni
Új hozzászólás Aktív témák
ph Várható volt a nagy érdeklődés, de így is sokakat meglephetett a nyitó hétvége eredménye.
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest