- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuszinho
őstag
válasz
MrChris #11178 üzenetére
Van különbség. Akit érdekel, meg is tudja nézni az oldalon, mert nagyon jól illusztrálva vannak a szerelések.
"Caution! The older versions of the Zuiko-OM 50/1.8 , 28/2.8 and 40/2.0 cannot use our standard OM Zuiko-Nikon Bayonet. You would have to use our special bayonet for these lenses. Please check the version of your lens comparing it with our instructions pictures."
-
szuszinho
őstag
Megtaláltam a szükséges adaptert, és egy jó kis leírást a szereléshez. Keresgélek még, mert 66 juró ez a bajonett
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Van egy Olympus 50-es OM obim, amit nagy szeretettel használtam még a Panán. Szeretném használni Nikonon is. Érdemes hozzá adaptert (és milyet) vennem, vagy nézzek inkább M42-es obit + adaptert? Azzal tisztában vagyok, hogy végtelenem nem lesz.
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Helios 81H 50/2 objektívvel vannak tapasztalatok? Mi a difi az N, illetve a H jelölés között?
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Vettem egy Oly 50mm 1.8-at, és kaptam hozzá egy foto care auto 2x teleconvertert. A converter tiszta dzsuva. 3-3 kis csavart látok a két végén. Ha ezeket kicsavarom, nem fog darabokra hullani az egész? Gondoltam kitisztítom, ha már van egy ilyenem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mini-ITX
- Filmgyűjtés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest