Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
- Megérkezett a Seasonic Connect
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki1986
tag
Köszi mindenkinek a tippeket!
-
szaki1986
tag
Sziasztok!
A7II-re nézegetek vmi 135 mm körüli obit, lehetőleg 2.8-ast olyan max. 40-50 ezer Ft-ig bezárólag. M42 és Canon FD adapterem van, de más vég is szóba jöhet.
Van vmi tuti tipp? Jó lenne, ha nyitva is használható lenne.
Amiket most így hirtelen találok: Pentacon 2.8/135 "Bokeh monster", MC Biometar Carl Zeiss 2.8/120, MC APO Telezenitar 2.8/135, Takumar S-M-C 2.5/135 (ez picit drágább), Minolta 2.8/135 MD.Ezek közül vmelyik ajánlott lehet vagy vmi mást nézzek inkább?
-
szaki1986
tag
Köszi a segítséget mindenkinek!
Mérlegelek még egy kicsit, de nagy valószínűséggel A7 vagy X-E1 lesz a befutó. -
szaki1986
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb váz/rendszer régi manuál obik használatára? Gondolkodok rajta, hogy belevágjak, de nem tudom melyik gép lenne az ideális. Most Nikonnal fotózok, ami ugye nem ideális, ezért gondoltam, hogy beszállnék egy másik rendszerbe. Csak ugye melyikbe.
Van a Sony A7 vonal, full frame kép, stabilizátor (A7 II esetén), olcsó adapterek, stb. Kézenfekvő lenne. Sony A6000-es széria nem érdekel.
Ott van akkor a Fuji rendszer is, pl. egy használt X-T1, szép nagy keresővel, jó fókuszálási segédekkel, vintage feeling megvan totálra. De nincs stabi, és az adapterből is drágább kell (mindenképpen speedboosteres adaptert vennék -> full frame kép a cél).
Meg hát ott vannak az m4/3-os cuccok, speedboosterrel ezek is hozzák kb. azt a képi világot mint a FF. Ezekkel viszont nem nagyon vagyok képben, a pici szenzor se annyira csábító. De biztos ennek a rendszernek is van sok előnye.Szóval nem tudom merrefelé induljak el. Ki mit használ, mit javasolna?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest