- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki1986
tag
Köszi mindenkinek a tippeket!
-
szaki1986
tag
Sziasztok!
A7II-re nézegetek vmi 135 mm körüli obit, lehetőleg 2.8-ast olyan max. 40-50 ezer Ft-ig bezárólag. M42 és Canon FD adapterem van, de más vég is szóba jöhet.
Van vmi tuti tipp? Jó lenne, ha nyitva is használható lenne.
Amiket most így hirtelen találok: Pentacon 2.8/135 "Bokeh monster", MC Biometar Carl Zeiss 2.8/120, MC APO Telezenitar 2.8/135, Takumar S-M-C 2.5/135 (ez picit drágább), Minolta 2.8/135 MD.Ezek közül vmelyik ajánlott lehet vagy vmi mást nézzek inkább?
-
szaki1986
tag
Köszi a segítséget mindenkinek!
Mérlegelek még egy kicsit, de nagy valószínűséggel A7 vagy X-E1 lesz a befutó. -
szaki1986
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb váz/rendszer régi manuál obik használatára? Gondolkodok rajta, hogy belevágjak, de nem tudom melyik gép lenne az ideális. Most Nikonnal fotózok, ami ugye nem ideális, ezért gondoltam, hogy beszállnék egy másik rendszerbe. Csak ugye melyikbe.
Van a Sony A7 vonal, full frame kép, stabilizátor (A7 II esetén), olcsó adapterek, stb. Kézenfekvő lenne. Sony A6000-es széria nem érdekel.
Ott van akkor a Fuji rendszer is, pl. egy használt X-T1, szép nagy keresővel, jó fókuszálási segédekkel, vintage feeling megvan totálra. De nincs stabi, és az adapterből is drágább kell (mindenképpen speedboosteres adaptert vennék -> full frame kép a cél).
Meg hát ott vannak az m4/3-os cuccok, speedboosterrel ezek is hozzák kb. azt a képi világot mint a FF. Ezekkel viszont nem nagyon vagyok képben, a pici szenzor se annyira csábító. De biztos ennek a rendszernek is van sok előnye.Szóval nem tudom merrefelé induljak el. Ki mit használ, mit javasolna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged