-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
őszintén inkább egy közgyűrűsor. Manuál obihoz is vagy közgyűrűsor vagy fordítógyűrű kell hogy makrózni tudj de nem könnyű a full manuál makrózás.
Egy okos közgyűrűsor nagyon megkönnyíti az életed azzal hogy rekeszel neked.Random flickriver keresés
-
Ugyan nem top 5, de az általad említett értékhatáron belül ezek a felkapottabbak és beszerezhetőek.
Jupiter-21M (200/4), Pentacon 200/4, Tair 3-S (300/4.5)
Utóbbiból talán még mindig pihen egy az Opticamben.
A Vivitar jó áron volt, én is láttam, annyit szerintem megért.A Jupitert ismerem, kellemes rajzolata van már f4-en is.
A tömege majdnem 1kg, úgyhogy egy kis izom is kell, ha ezzel fényképezel.A Jupiternek van még egy Zeiss másolata, Jupiter-6 (180/2.8), de valószínűleg egyiket sem fogod megkapni 30 ezer forint alatt (ha találsz egyáltalán).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged