Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tisztázta a Valve a Steam Machine HDMI-paráját
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
80hun
addikt
válasz
Muerte68
üzenetére
Nem a szenzorba ér bele és nem is az aknába, hanem túl közel van a korrekciós lencse a szenzorhoz és a végső képen lilulást okozhat.
Matska
Az EF bvajonetthez meg van jónéhány adapter PK, OM, C/Y , keresgélj azok közt. is
Én pl meg nem vennék egy Takumar 50/1.4-et mikor az SMC Pentax-M 50/1.4 olcsóbb nála
Az m42-es obik közül is a 44-2 az egyik aminek a legjobban hátralóg a hátsó lencsetag. A yashid meg egy fehérholló aminek mégjobban hátralóg
Csak m42-es obikra meg kár ráálni mert bajonettesekből sok fiatalabb van ami jóbb konstrukcióval és bevonattal redelkezik
Azt meg meg kéne értened hogy az FX-M42 adapteren is ugyanott lesz a korrekciós lencse mint a mostaninál, tehát a te yashid abban is fel fog ütközni. Sőt szerintem egy m4/3-m42-ben is felütközne.

Töbszáz obi van sztem ne eröltess egy 8e-t érő yashit a foca lreducterhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest