Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
A képsarkak már feketék tágra nyitva is, full lerekeszelve meg ilyen.. ja nincsenek vágva
Szal nyitva kirajzolja, de már nagyon durván vinyettál. Amúgy ezekből a 25mm cctv obikból mindegyik más, a közelpontjuk sem egyforma
. Nekem kettő volt, egyik középen borotvaéles volt és nagyon durván CA-zott, másik absz nem CA-zott, viszont életlenebb volt. Makrógyűrűvel amúgy meglepően jók voltak, eltűnt a vinyetta és szép kontrasztos képük volt. Valahol anno láttam egy listát, hogy melyik mekkora szenzort rajzol ki, de már nem találom...
Ez amúgy nem olyan rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Smallrig cage x t5 fujifilm ketrec
- Nikon felszerelés - D750, Z6, 24-70, 70-200, Godox vaku, távvezérlő
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szal nyitva kirajzolja, de már nagyon durván vinyettál. Amúgy ezekből a 25mm cctv obikból mindegyik más, a közelpontjuk sem egyforma
. Nekem kettő volt, egyik középen borotvaéles volt és nagyon durván CA-zott, másik absz nem CA-zott, viszont életlenebb volt. Makrógyűrűvel amúgy meglepően jók voltak, eltűnt a vinyetta és szép kontrasztos képük volt. Valahol anno láttam egy listát, hogy melyik mekkora szenzort rajzol ki, de már nem találom...