- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Chromecast topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris #8751 üzenetére
Mondjuk a sony féle "neonződ fű meg bilikék ég" színek is olyanok mint a pana "döglött magenta" színek, nem mindíg jönnek elő, van amikor tök normálisak, máskor meg annyira elmennek furcsába, hogy vért izzadva sem tudod helyrerázni
Ezeken a linkelt képeken én még elviselhetőnek találom, egy kis maszkolás, selective color és kész
80hun: Az elég drága dolog, az árát én inkább félretenném kalibrátorra, vagy valakivel aki normálisan megcsinálja bekalibráltatnám a monyóidat. Nálam is 2 laptop és két nagy pc van 2 monitorral, mindegyiken teljesen másak voltak a színek, én is sokat anyáztam ezért, mert fogalmam sem volt hogyan kéne feldolgoznom a képeket, hogy jó legyen. Aztán decemberben vettem egy CM Display-t és igaz, hogy két hónapig szenvedtem a kalibráló szoftverrel, de most minden rendben van, az összes kijelző a háztartásban kb egyforma
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon EOS M50 Mark II kit objektívvel, Canon BR E1 távkioldóval, 5680expo-val
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest