- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Nem akartam ilyen szókimondó lenni ezúttal, de erre gondoltam én is
Nem lehet mindentől megóvni a felszerelést és nem is érdemes, akkor nem kell használni de leginkább megvenni sem. Egyedül a frontlencsén kívülről lerakódó zsír, maszat, pára, vízcsepp zavar mert becsillan és láthatóan életlenséget okoz de csak akkor, ha a kirajzolt kép területére esik. Mindkét Pentacon telém frontlencséjének a széle olyan mocskos belülről, hogy sírni lehet, ha ránézel. De a közepe, amit az APS-C használ, tiszta. Ráadásul a 300-as a középformátumot is kirajzolná elvileg szóval a frontlencsének igen elenyésző hányadát használja az APS-C. Sőt, annak a széléből még le is van pattanva egy darab az üvegből.
Stúdiófotózásnál, képek tömeges gyártásánál biztos zavaró a porszem mikor sok a világos, homogén háttér, a vakukat úgy szokták belőni, hogy F/8-F13 közötti blende legyen jó és nem lehet egyenként foglalkozni az utómunkával mert 200 kép készül naponta. De hát melyikünk dolgozik jól menő stúdióban fotósként... -
olli
tag
Nyilván megfelelő gyakorlattal hamarabb eldönthető az ár/érték arány, de egy kezdőnek szüksége lehet némi jótanácsra is, elvégre azért fordult ide. Az ár lehet döntő szempont, de nem az egyetlen. Amúgy a kis pénz is pénz, felesleges kidobása kerülendő, ha utólag kiderül, hogy a portéka sok mindenre alkalmas ugyan, de fotózásra kifejezetten alkalmatlan a használtsága okán.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest