Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Nem akartam ilyen szókimondó lenni ezúttal, de erre gondoltam én is
Nem lehet mindentől megóvni a felszerelést és nem is érdemes, akkor nem kell használni de leginkább megvenni sem. Egyedül a frontlencsén kívülről lerakódó zsír, maszat, pára, vízcsepp zavar mert becsillan és láthatóan életlenséget okoz de csak akkor, ha a kirajzolt kép területére esik. Mindkét Pentacon telém frontlencséjének a széle olyan mocskos belülről, hogy sírni lehet, ha ránézel. De a közepe, amit az APS-C használ, tiszta. Ráadásul a 300-as a középformátumot is kirajzolná elvileg szóval a frontlencsének igen elenyésző hányadát használja az APS-C. Sőt, annak a széléből még le is van pattanva egy darab az üvegből.
Stúdiófotózásnál, képek tömeges gyártásánál biztos zavaró a porszem mikor sok a világos, homogén háttér, a vakukat úgy szokták belőni, hogy F/8-F13 közötti blende legyen jó és nem lehet egyenként foglalkozni az utómunkával mert 200 kép készül naponta. De hát melyikünk dolgozik jól menő stúdióban fotósként...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One mobilszolgáltatások
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest