-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
MrChris #6837 üzenetére
No hát ez a teszt csak nem akar úgy összejönni. Végül ezt sikerült összehoznom.
Állandóan változik a nap fénye, hol alexpós lett hol kiégős, nem pöcsöltem tovább, ezért kicsit utána igazítottam külön külön az exposurt meg wb-t. Sharpot 40-re növeltem meg 20-ra a szaturációt. Aztán csak alexpós lett az összes, na mindegy, úgy is a CA, blur és felbontás a lényeg. Az OM180/2,8-t annyira CA-snak láttam, hogy abból inkább az f4-t tettem be, így is khm... a többi mind nyitva.
-
polcsa
aktív tag
válasz
MrChris #6837 üzenetére
Pont Pixco-t néztem ki én is a Fotga helyett és pont egy Sonnar 135-ösre kellett nekem is.
Jjeahh kolléga ajánlására vettem.
Nna de jó, kíváncsi vagyok, hogy hogy tetszik. Én is csak bent próbálgattam az enyémet.
Lassan egy hete itthon lábadozom, nem tudok venni egy nyamvadt imbuszkulcsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - GYÁRI GARI
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest