-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Én is így tudom. Zenitar kivételével csak egy Yashikor 35/2.8-am van 50mm alatt. Az tényleg elég gáz digin. Előtte egy Zeniten volt, azon szépen muzsikált. De ha megnézed a Zenitarral készült képet, azon is látszik lágyulás a képszéleken. Nem az aljára gondolok, ahol már kicsúszott a mélységélességből, de a kép jobb széle például már nem valami szép, a bal szélen meg tetemes CA van, pedig egészen biztos, hogy a blendét középérték környékére lőttem be. Megint más kérdés, hogy úgy tűnik, ezek a körülmények nem feküdtek igazán ennek az obinak mert egyébként nem szokott ilyen gyengén teljesíteni, de azért a képszéli lágyulás mindig jelen van, csak nem ilyen látványosan.
Teszt(ecske) a Yashikor 35mm F2.8-cal:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- LTE frekvenciák
- LEGO klub
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- Gopro hero 7 black
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest