Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
wazze
, párszor leírtam a szériákat fokozatosan egyre jobbra csinálták. A csávónak pont az első generációs legeslegvackabb 100.000-s sorozatú OM 50/1,4-e van. Nekem volt két ilyenem, még 2,8-on se voltak valami hajdejók. Most van két überkirály, egy lapon nem lehet említeni ami ebben a tesztben szerepel.
Ez f2-n készült száraz tesztkép
ez meg f1,4-en
így mossa a hátteret
meg így
-
tailor
őstag
Eddig mindig lehurrogtam magamban azt, aki szerint az OM 50/1.8-nak ideges a bokéja, mivel nekem is van. Na, a tesztképeket elnézve belátom, igazuk volt

Ez a Zeiss Otus pedig egy igazi szörnyeteg. Ilyen élességet, kontrasztot 1.4-en... konkrétan bokalef*sós. Eszméletlen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple TV+
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Xbox Series X|S
- Jövedelem
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Sony A6500 váz + 8 akku + meike markolat
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, párszor leírtam a szériákat fokozatosan egyre jobbra csinálták. A csávónak pont az első generációs legeslegvackabb 100.000-s sorozatú OM 50/1,4-e van. Nekem volt két ilyenem, még 2,8-on se voltak valami hajdejók. Most van két überkirály, egy lapon nem lehet említeni ami ebben a tesztben szerepel.