Hirdetés
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzerker83
csendes tag
válasz
MrChris
üzenetére
Egyébként ezeket a késői 1.4es Zuikokat hol lehet beszerezni? Az elmúlt fél évben egyet láttam összesen itthon, azt is az OLXen (600.000 feletti volt a sorozatszáma, ami elvileg már jó?), de azóta se sehol semmi. Arra tettem egy, ha jól emlékszem 18ezres ajánlatot, de kevés volt. Én bactam el, mert többet ért volna?
Bújtam az ebayt is már, de igazából ott se találtam semmit. Na jó, ott azért láttam, de a 40et picit sokallom... -
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
ou, bocs
belebotlottam ebbe a tesztbe és linkeltem gondolkodás nélkül, igazad van, tényleg említetted a szériákat
valszeg azért ment ki a fejemből ilyen könnyen, mert arra jutottam, hogy ha 1.4-es akkor valami 55mm-58mm-t szeretnék inkább, aminek a rekeszlamellái is lekerekítettek
van egy helios-om meg egy 50/1.8 zuiko-m, és durva mennyit dob a mosodán az a +8mm meg a kerek rekesz...amúgy ez az órás tesztkép nincs utólag élesítve? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla (makulátlan állapot!)
- Fotospeed F4 Fox - Gyorskioldós fotós vállpánt + Case Logic kézpánt
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Bújtam az ebayt is már, de igazából ott se találtam semmit. Na jó, ott azért láttam, de a 40et picit sokallom...
belebotlottam ebbe a tesztbe és linkeltem gondolkodás nélkül, igazad van, tényleg említetted a szériákat
valszeg azért ment ki a fejemből ilyen könnyen, mert arra jutottam, hogy ha 1.4-es akkor valami 55mm-58mm-t szeretnék inkább, aminek a rekeszlamellái is lekerekítettek