- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Socket AM4
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nyomtató topik
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
berzerker83
csendes tag
válasz
MrChris #5776 üzenetére
Egyébként ezeket a késői 1.4es Zuikokat hol lehet beszerezni? Az elmúlt fél évben egyet láttam összesen itthon, azt is az OLXen (600.000 feletti volt a sorozatszáma, ami elvileg már jó?), de azóta se sehol semmi. Arra tettem egy, ha jól emlékszem 18ezres ajánlatot, de kevés volt. Én bactam el, mert többet ért volna?
Bújtam az ebayt is már, de igazából ott se találtam semmit. Na jó, ott azért láttam, de a 40et picit sokallom...
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris #5776 üzenetére
ou, bocs
belebotlottam ebbe a tesztbe és linkeltem gondolkodás nélkül, igazad van, tényleg említetted a szériákat
valszeg azért ment ki a fejemből ilyen könnyen, mert arra jutottam, hogy ha 1.4-es akkor valami 55mm-58mm-t szeretnék inkább, aminek a rekeszlamellái is lekerekítettek
van egy helios-om meg egy 50/1.8 zuiko-m, és durva mennyit dob a mosodán az a +8mm meg a kerek rekesz...amúgy ez az órás tesztkép nincs utólag élesítve?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Socket AM4
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő