Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BIOS topic
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
mikor vettem törőékes mattüveget (praktikus a 45°) akkor hasonlót tapasztaltam. Adtak hozzá vékony fóliából kis keteket amit a mattüveg alá helyezve mint távtartó váloztatta a helyzetét, így lehetett pontosra 'hangolni'. Mivel nem volt elég vastag, ezért papírból meg kijelző fólia első-hátsó csomagoló anyagából is vagdostam. Precíziós munka, sziké...
A mattüveg cserével alig észrevehetően sötétebb lett a kép és elvesztettem a piros kis fókuszvisszajelző pontokat, erre nem volt különösebben szükségem. Viszont jóval pontosabb lett a MF, persze a fent említett beállítás után. A csippanás és törőék együttesével, gyakorlással, javult az arány. -
-
fattyu
veterán
félrefókuszálsz.
nem életlenebb attól hogy hol fókuszálsz....
elmondom mégegyszer. másik mattüveg. a gyári matüveg nagyon matt. nagyon szemcsés. hazudik. élesnek látod akkor is amikor már rég nem az vagy még bőven nem.
gyári alap mattüveg alkalmatlan manuálozásra. minden vázban. vagy superfine mattüveg vagy törőékes kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest