- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
mikor vettem törőékes mattüveget (praktikus a 45°) akkor hasonlót tapasztaltam. Adtak hozzá vékony fóliából kis keteket amit a mattüveg alá helyezve mint távtartó váloztatta a helyzetét, így lehetett pontosra 'hangolni'. Mivel nem volt elég vastag, ezért papírból meg kijelző fólia első-hátsó csomagoló anyagából is vagdostam. Precíziós munka, sziké...
A mattüveg cserével alig észrevehetően sötétebb lett a kép és elvesztettem a piros kis fókuszvisszajelző pontokat, erre nem volt különösebben szükségem. Viszont jóval pontosabb lett a MF, persze a fent említett beállítás után. A csippanás és törőék együttesével, gyakorlással, javult az arány. -
-
fattyu
veterán
félrefókuszálsz.
nem életlenebb attól hogy hol fókuszálsz....
elmondom mégegyszer. másik mattüveg. a gyári matüveg nagyon matt. nagyon szemcsés. hazudik. élesnek látod akkor is amikor már rég nem az vagy még bőven nem.
gyári alap mattüveg alkalmatlan manuálozásra. minden vázban. vagy superfine mattüveg vagy törőékes kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest