Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
Én használtam egy Auto Revuenon 55/1,4-et, imádtam, brutál képe volt, éltem haltam a bokehjáért, de el kellett adnom, hogy összejöjjön a vázcsere, de, ha még egyszer a kezem közé kerül egy, attól meg nem szabadulok az biztos
Fém-üveg kombó, vajpuha rekesszel, fókusszal, igen jó építési minőséggel, egyszóval nagyon fasza üveg volt. Itt van pár kép, ami azzal készült, az élesség nem mindig tökéletes, ott még nem volt semmilyen fókuszsegédem, csak a sötét kukker, meg a rossz szemem
f2-őn már penge képe volt, 1,4-en olyan szűk volt a dof, hogy az istenért nem tudtam élességet állítani
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- DJI Osmo Pocket 3
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Fém-üveg kombó, vajpuha rekesszel, fókusszal, igen jó építési minőséggel, egyszóval nagyon fasza üveg volt.
f2-őn már penge képe volt, 1,4-en olyan szűk volt a dof, hogy az istenért nem tudtam élességet állítani