- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrChris #5028 üzenetére
E-500 Oly dupla kitem (14-45 f3,5-5,6 + 40-150 f3,5-4,5) van jelenleg. Elsősorban természetfotózni szeretek, amiben bogaraktól kezdve tájképig minden van. Makró közgyűrűim már vannak m42-höz.
Néha családi kötelességből portrézni is szoktam.
Szeretem, ha a háttérelmosás szép. Nem kell atom kicsi mélységélesség, csak ne úgy mosson, mint a mostani Zuiko kit lencsék - kockásan.
Egy 50-esre gondoltam én is, vagy esetleg még f2 58mm-es Helios-okat árulnak még viszonylag gyakran. Nem tudom, hogy ez mennyire jó vétel.
Emellé szeretnék majd egy szélesebbet, de ez még ráér, illetve egy fényerős telét, de még nem tapasztaltam ki, hogy mire is van szükségem. Az eddigi zoomokkal sosem figyeltem, hogy mekkora gyutávval fotózom, csak azt láttam, hogy kellene még fény...Na, annyira kell élesnek lennie, hogy 1920x1200-ra leméretezve tűéles legyen a kép teljesen nyitva is. Teljes felbontásban nem olyan fontos.
Árban a 20k a lélektani határ az 50-esre, de ha 5k-ért találok jót, akkor nagyon örülök, mert vehetek mellé szélesebbet meg telét, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy ruhás topik
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest