- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
Zozzant #2940 üzenetére
Majdnem Minoltám lett... az lett volna ha a Dynax 7d és 5d nem hiánycikk 2006 nyarán-őszén-telén (akkor vettem a d50-et). Minolta A1 bridge-ről váltottam volna, ha utánaolvasol, akkor meg fogod érteni hogy szívesen maradtam volna a márkánál...
Pentaxból anno talán (nem emlékszem sziklaszilárdan) k100d volt még csak, és azt hiszem nem győzött meg annyira kézbe véve, vagy akkor nagyon nem lehetett semmi obit kapni hozzá? Franc emlékszik. A kanyont a 350d (számomra értelmezett) kényelmetlensége miatt zártam ki, a mutatóujjamnak irtó kényelmetlen volt az első (egyetlen) tárcsa. A d50-en az egyetlen tárcsa jó helyen van.Na meg 2006-ban még nem gondolkodtam ilyeneken hogy manuális obikkal való játék
"Éles helyzetben" (nem mintha ebből élnék persze) fotózni nem tudnék velük, elkényelmesedtem. Ha 15-20 évvel hamarabb kezdett volna érdekelni a fotózás, akkor biztos Zenitem/Prakticám lett volna, biztos hozzáedződöm a full manuálhoz, de akkoriban a kis focus free filmes kompakt magunkkal hurcolását se éreztük feltétlen muszájnak (a kicsit drágább AF-es de full auto Fuji filmes kompakt meg drága volt, ezáltal féltve volt); szóval nem voltunk fotófüggők, agyban raktároztuk el az emlékeket
Szóval ma végülis az immár jócskán a 21. században vett Prakticával jól elvagyok, azzal tulajdonképpen jut elég a manuális játékból.
Ha nagyon megszaladna a szekér, akkor a Nikon váz újabbra cserélése mellett lehet hogy vennék egy használt Pentax dslr-t ilyen játékra - de az is lehet hogy akkor inkább valami újkori N obira költeném, passz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Canon EOS 6D digitális fényképezőgép
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Sony FE 24mm 1.4 GM
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest