Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeritnem nem szabadna hogy ''sötétebbnek lássa'' a témát, a fénymérő lényege éppen az, hogy ha valamit sötétebbnek lát, akkor ott kevesebb fény van, ergo hosszabb expo kell. Más rendszereket nem ismerem, a nikonnál a színeket csak a 3d színes mátrix fénymérés veszi figyelembe, de az a manuális obikkal nem működik. Lehet, hogy más gépeken másképp van.
-
sabeur
csendes tag
gondolkoztam a dolgon én is... és vizuálisan ''munkarekesznél'' teljesen mást észlelsz a keresőben, ez (is) lehet megtévesztő, ha belegondolok, normál mezei zommnál, mindig az adott legnagyobb fényerőn szemlélődsz a keresőn keresztül, na most manuális objektívnél ez nem így van...
A héten még ügykezelek valamit a képekkel kapcsolatban... és elküldöm
Csereberéltem kb pont egy éve,nekem nem volt olcsó, forintosítva, 45e Ft volt, és azt mondhatom, hogy jól jártam, mert tényleg nem nagyon adogatják el, 100/2,8-asból sokkal több van, csakhát az nem floating elements-es
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest