- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- TV antenna és jelerősítés
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
tvamos #13460 üzenetére
Hú de szeretnék egy olyan 50-es XR-t. Nem olcsó mulatság (mihez képest), egyszer lecsúsztam egy amcsi darabról, amit géppel együtt adtak, mert a fickó nem akart Európába postázni.
Szerk: Fed-ekhez voltak M39 objektívjeim. Filmen ok volt, de digire adaptálva már nem annyira. Hiába karakteres a rajza szerintem nincs elég felbontó képessége, gyakran mákonyásnak éreztem a képet.
maradnék M42 világban. nagyobb a választék, sokat lehet velük játszogatni, utána olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EF 17-40mm F/4 Fullframe obi
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest