Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
E-p1 már nagyon nem mai váz, de én is azt használnám helyedben manuálozni, sokkal ideálisabb erre a célra mint az e300. Nekem is van egy, bár már ritkán veszem elő, de még mindíg szeretem kézbevenni, tetszenek a színei is. Régi helios + e-p1 "fotóim"

-
Muerte68
addikt
nem rossz a helios kezdésnek,még a P1-el is lehet elég jó képeket lőnni vele
Nyitva kicsit lágy de van bokeh
és ha jól írtad a tipust akkor ez a több lamellás is.
E-bay ről 1000ft-tól lehet rendelni minőségtől függően de jelemzően az olcsóbbakal sincs baj.Más
megjött az M39 adapterem Fuji-ra industar 61 L/D 55/2,8 vel csináltam egy két képet vele-nem vészes nem élességbajnok de használható 
A képkidolgozásért bocs régies hatást próbálgattam
-
MrChris
nagyúr
Végre megtudtuk mire szeretnéd felcsavarni. Az obi 99% hogy ugyan olyan jó, mint bármelyikünk helios44-e. Viszont e300-on szenvedni fogsz a pontos fókusszal, mert elég nagy tekerési tartományban jónak fog tűnni. Nekem e510-em van, jó szemem, de végül chippes adaptert és törőékes mattüveget használtam. De így is sajnos elég körülményes és pontatlanul állapítható meg az élesség. Ráadásul a kijelzőn csak az előnézeti jpg jelent meg ami ebből a szempontból nem ért semmit. Viszont a kitobi után nagy élmény volt végre egész más jellegű, más képűt használni.
P1-en az alacsony felbontású lcd-vel küzdelmes lesz, bár ott talán lehet vele játszani. Jjeahh próbált ilyet, de váltott evf-es gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nyitva kicsit lágy de van bokeh
megjött az M39 adapterem Fuji-ra industar 61 L/D 55/2,8 vel csináltam egy két képet vele-nem vészes nem élességbajnok de használható