- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
válasz
fattyu #11382 üzenetére
Nagyon bitang, egyszerűen fantasztikus a karaktere... Ez az AEJ (vagy AEG, nem tudom, a lényeg, hogy a korábbi ) verzió amúgy.
Nem indiszkrét a kérdés: 57 pénz volt szállítással együtt - egy pécsi kollégától vásároltam ebayenAz ML 28-nak így mennie kellett, de szerencsére az új tulajdonosa nagyon elégedett vele. Az sem egy rossz obi ám...
Állítólag ugye az ML 28 és az ML 35-ös "Yashi-k" egyeznek a legjobban optikailag a Zeiss testvérekkel - sajnos nem tudtam a két 28-ast letesztelni, mert mire az egyik jött, a másik már nem volt meg. De lőttem párat a 35-össel, és a 28-as Distagon képe mellé téve azt kell mondjam, bizony nincs szégyenkezni valója!
(Viszont most már valaki megvehetné a makrókihuzatomat az ML 50/1.4-gyel, hogy bevételem is legyen végre...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest