- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
Ma lőttem vele jó pár képet, és egy szóban a véleményem: fantasztikus
Pár minta (zip fájl): LINK A képek f3,5-ön készültek, OOC jpg-k Sony A7-ből.Vettem azért hozzá egy Contax közgyűrű sort (igen, igen, G.A.S.... tudom
). Amúgy érdekességként: volt egy magyar eladótól az ebayen, ráírtam (magyarul), hogy vannak-e hozzá kupakok, doboz, stb. Ugyanakkor ráírtam egy japán eladóra is, hogy adná-e valamivel olcsóbban a szettet?
A magyar eladó azóta sem válaszolt, a japán rá két órára küldte a csökkentett árajánlatát... -
tailor
őstag
Milyen...szép!
Nagyon régóta vadásztam már egyre, de úgy elszálltak az árai (és ráadásul ritka is)... Ez sem volt olcsó, de legalább patika
Még csak banális képeket lőttem vele, de látszik már, hogy penge darab - mondjuk én botrányosan rossz makró obit még nem láttam.
fattyu
1:2, az összes ML makró ennyit tud alapesetben. Nézek majd hozzá közgyűrűt, bár annyira nem pöcörget az 1:1, lévén van egy harmonikakihuzatom, ami tud akár 3:1-et is
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest