Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
Ma lőttem vele jó pár képet, és egy szóban a véleményem: fantasztikus

Pár minta (zip fájl): LINK A képek f3,5-ön készültek, OOC jpg-k Sony A7-ből.Vettem azért hozzá egy Contax közgyűrű sort (igen, igen, G.A.S.... tudom
). Amúgy érdekességként: volt egy magyar eladótól az ebayen, ráírtam (magyarul), hogy vannak-e hozzá kupakok, doboz, stb. Ugyanakkor ráírtam egy japán eladóra is, hogy adná-e valamivel olcsóbban a szettet?
A magyar eladó azóta sem válaszolt, a japán rá két órára küldte a csökkentett árajánlatát...
-
tailor
őstag
Milyen...szép!
Nagyon régóta vadásztam már egyre, de úgy elszálltak az árai (és ráadásul ritka is)... Ez sem volt olcsó, de legalább patika
Még csak banális képeket lőttem vele, de látszik már, hogy penge darab - mondjuk én botrányosan rossz makró obit még nem láttam.fattyu
1:2, az összes ML makró ennyit tud alapesetben. Nézek majd hozzá közgyűrűt, bár annyira nem pöcörget az 1:1, lévén van egy harmonikakihuzatom, ami tud akár 3:1-et is
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parfüm topik
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Amúgy érdekességként: volt egy magyar eladótól az ebayen, ráírtam (magyarul), hogy vannak-e hozzá kupakok, doboz, stb. Ugyanakkor ráírtam egy japán eladóra is, hogy adná-e valamivel olcsóbban a szettet?
Még csak banális képeket lőttem vele, de látszik már, hogy penge darab - mondjuk én botrányosan rossz makró obit még nem láttam.