Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Matska
üzenetére
Nem kötözködni akarok Nem veszem annak...
Az megvan, hogy mit akarsz?
Szeretnem megismerni a fenykepezogepet, meg a fotos konyvekben olvasottak fizikai alapjait, amiket kozepiskolaban tanultunk, mert hajt a kivancsisag. Igen, tudom, jelen esetben a fotozasban is, meg fizika oran is ugyan az volt a jelenseg neve, marmint difrakcio, ennekem megsem esett le, hogy ugyan arrol van szo, de na!... nem ertettem meg pontosan mi is ez, es milyen fontos.Masodlagos cel, hogy van itt egy csomo regi, nagyon olcso objektiv, es szeretnek veluk kepeket kesziteni, nagyobb beruhazas nelkul. Ezert kerdezgetek itt, a manual topicban. (Nagyon szertnek persze egy Sony A7-et ehez a projekthez, de ez egyelore tul nagy beruhazasnak tunik.)
Ami most kozvetlen kivaltotta a kerdezoskodest, hogy a heten megprobaltam fenykepezni a napot. Termeszetesen tettem fel napfiltert, megis csak maszat lett. Rekeszeltem, hatha jobb lesz, de semmi. Ekkor jutott eszembe, hogy olvastam ezt a difrakcio dolgot, gondoltam nem lesz gond, ha itt kerdezek.
Szoval, ha tudtok olyan konyvet, ami nagyon roviden (mernoki megkozelitesbol) kifejti, hogy a fotos fogalmak mogott pontosan milyen fizikai jelenseg van, akkor azt kerlek, mutassatok meg, mert nagyon erdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Canon EOS R100 + RF-S 18-45mm (MILC) Digitális fényképezőgép
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Fotospeed F4 Fox - Gyorskioldós fotós vállpánt + Case Logic kézpánt
- Nikon AF-S DX Nikkor 35mm f1.8G objektív (makulátlan állapot!)
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi