Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matska
senior tag
válasz
MrChris
üzenetére
Szerintem egy camdiox/lens turbo jó megoldás arra, hogy szegény embernek is legyen FF-e, extraként jön a +1fé, negatívum meg a változó képminőség a széleken.
Amit még érdemes figyelembe venni, hogy egy focal reducer az viszonylag állandó tud lenni az ember életében. Az egyik oldalon ott az obi, másikon a váz, így teljesen védve van. Nincs benne elektronika, vagy mozgó alkatrész. Egy A7 viszont kopik, porosodik, párásodik, avul, és a végén súlyos pénzekért cserélni kell. Más gépeket is kell, csak az ár nem mindegy.Egy ilyen összevetés viszont több mint érdekes lehet. Akár úgy, hogy Camdiox vs Lens Turbo vs A7.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris
üzenetére
Tegnap pont erre gondoltam, valaki megcsinálhatná már
. Aztán leesett, hogy mondjuk nekem úgyis tökmindegy, portrénál nem igazán szoktam Mr robot stílusban komponálni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Aztán leesett, hogy mondjuk nekem úgyis tökmindegy, portrénál nem igazán szoktam