- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Muerte68
addikt
Megjött az M39-adapter(ráadásul ingyen mivel nem ért ide időben visszakaptam a pénzt
)most próbálgatom az industar-ral-háát....nem győzött meg,eddig életlen és szintelen az egész
.
Lehet ennyi volt az M39 kalandom ,de még egy kis időt adok neki. -
Muerte68
addikt
válasz
fireman123 #10816 üzenetére
Vannak Nikonra is jó obik valahol lista is van róluk abból is lehet érdemes guberálni
25-öt egy átalakított helios sem ér annyira azért nem jó a képe-inkább érdekes
-
Muerte68
addikt
válasz
zolko74 #10762 üzenetére
Az enyém hálistennek mozog rendesen,Nekem most válaszolt az eladó,küld másikat ha közben megjön az első azt mondta tekintsem ajándéknak
Volt már kétszer hogy másfél hónap késéssel jött meg az egyiknek a címzését kente szét a nyomtató-a másiknál hiányos volt a címzés.
Kicsit soká de ingyen jöttek így meg
Mondjuk az adaptert hiányolom már megnézném milyen az obi -
Muerte68
addikt
válasz
Matska #10759 üzenetére
Az obi megvan-Industar 61 L/D-2,6/55-Egy FED2-géppel együtt.Az M39-M4/3-edapter nem akar megjönni
Kemény 2000ft-adtam érte egy karmolást a fémen leszámítva teljesen jó darab mozog minden jó kicsi is
Még a Jupiteres verzióra vadászok-meg lehet találni zeis-obisat is.
Nem tudom milyen lesz játszósnak vettem -
Muerte68
addikt
válasz
Rapid136 #10756 üzenetére
azért az M42-őt sokan leszólják hogy régi csak efekt obinak jók nem elég élesek stb..
Mondjuk majd szeretném megnézni nagyobb szenzoros géppel is-APSC-is teljesen más sokkal többet kiad magából az obi-A5000-el meg a Canonnal-is olyan háttér csavarást bubikat lehetett csinálni hogy öröm volt nézni
Ráadásul szerintem a Minolta mintha még élesebb is lett volna
Na majd egyszer följebb lépek újra méretbenMég egy m39 obim vár vár próbára de úgy néz ki újra kell rendelnem most reklamáltam az e-bay en
-
Muerte68
addikt
válasz
DrojDtroll #10752 üzenetére
köszönöm-nem vártam ilyen élességet egy m42-es obitól.
-
Muerte68
addikt
-
Muerte68
addikt
válasz
jjeahh #10685 üzenetére
arra gondoltam hogy a csavart bokeh teljesen belefér a képbe ami leesik az a sötétedésből hiányzik inkább ami pótólható
Legalábbis mikor a Canon-on használtam a Helios-t a csavar megvolt rendesen(Ilyenkor sírom kicsit vissza az APSC-szenzort
)
80hun A csillag bokeh tényleg jó,meg a mosás is én az árát kicsit sokallom -bár sok más lehetőség nincs makró obira.
-
Muerte68
addikt
válasz
Matska #10671 üzenetére
10000-körül is le lehet vadászni érdemesebb géppel együtt nézni-én is annyiért vettem-amíg nem tudják mi az nem kérnek olyan sokat érte a nepperek verik fel az árát
17000-et szerintem nem ér akkor inkább egy visszajelzős közgyűrű+60-sigma az ráadásul sok másra is használható -
Muerte68
addikt
válasz
fattyu #10609 üzenetére
Nekem egy TL super-van nincs is vele gond mutatja a vonal mikor jó a zársebesség-a Zenitnél én szúrtam el nem néztem hol van a jelzés és nyitott rekesszel fényerős obival fotóztam nyáron 150-es zárral
Az eredmény egy tekercs beégett kép,szigorúan az én hibámból
A következő már jó lett a Yashica még a jó időt várja -
Muerte68
addikt
válasz
Matska #10607 üzenetére
sokan vannak így de mikor az első tekercs film után elmúlik a retro feeling 90%-abba is hagyja
Én fotóztam filmes géppel elég sokat de most az első tekercs filmet a Zenittel mégis elszúrtam a rosz zársebesség miatt.Elég sok mindennel kell szöszölni a digi hez képest.
A canon olyan mintha egy dslr-el fotóznék kijelző nélkül ott nincs nagy kockázat-de retro érzés sem -
Muerte68
addikt
Megjött a FED-gépem jó kis industar obival 61 L/D-2,6/55
már csak az M39 adapternek kell megjönni,és mehet a próba.A teszt képeken elég érdekes obinak nézett ki ,majd kiderül
Kemény 2000ft ba került-játszósnak jó lesz.
-
Muerte68
addikt
válasz
DrojDtroll #10497 üzenetére
szerintem elég sok verzióban gyártották volt csak orosz piacos ciril betűs verzió is-nem lepődnék meg rajta ha egy szérián belül se volnának teljesen egyformák
-
Muerte68
addikt
a jófogásról lehet legolcsóbban érdekes obikat vadászni-ha egy nepper nem vadássza le előbb-több olyat lehet találni hogy a gazdája nem ismeri a piaci-túlzott- árakat.
Én azt javaslom hogy az eladó filmes gépeknél kell guberálni sokszor érdekesebb obik vannak rajtuk-aki külön árulja általában többet akar érte ők tudják mire lehet használni-a géppel együtt árulók sokszor csak a kacatoktól akar megszabadulni -
Muerte68
addikt
válasz
DrojDtroll #10369 üzenetére
Szerintem nagyjából ugyanott-nem kiemelkedő semmiben,inkább ha éleség kell Minolta 1,7-ha jobb karakter Yashica 1,7
(De ez szubjektív)
De a Chinon semmi extra. -
Muerte68
addikt
válasz
catroot #10065 üzenetére
Ismerős volt az esernyős szobor meg a központban a kétszintes épület,tavaly töbször voltunk ott én is próbálkoztam vele-kevesebb sikerrel
faki_ Engem is -elég régóta csak EM-10-re nem merem megvenni nem tudom mennyire jönne a kékülős hiba.
A camdioxnál alapból írják hogy nem jó rá néztem K/F conceptet nem tudom az mennyire volna más -
Muerte68
addikt
talán a revuflex+helios érhet valamit+az agfa egy gyűjtőnek-esetleg rakd fel elvihetőnek valaki háha tud kezdeni valamit velük
catroot Élesebb jobb minden szempontból csak bokeh-ja nincs nagyon
általában nyitva mindegyik lágy-de ahogy írtad szerethető képe van-a Canon pld kicsit steril,de a minoltára is mondják ezt-a Yashica valahogy jobban él.
-
Muerte68
addikt
sokat nem veszíthetsz vele mindkettő olcsó darab ha nem jön be veszteség nélkül eladható
Sokan nem szeretik ezt a pentacont-de láttam már profi fotóst aki pld rendszeresen használja.
Láttam milyen képeket lehet csinálni vele én is elgondolkodtam rajta-de még vannak előrébb levő dolgok úgyhogy halasztottam még. -
Muerte68
addikt
válasz
DrojDtroll #10020 üzenetére
-
Muerte68
addikt
válasz
DrojDtroll #9996 üzenetére
29/2,8-Pentacon -Néha van minolta nagylátó is fenn egyszer egy pancake obival is találkoztam
Minoltából lehet leghamarabb találni.itt az aprón is van egy vivitar meg egy canon 28/2,8-is
meg egy 50/1,7 Minolta is
-
Muerte68
addikt
válasz
DrojDtroll #9994 üzenetére
-
Muerte68
addikt
válasz
DrojDtroll #9988 üzenetére
Én PL1-gyel kezdtem nem olyan rossz a Helios sem kicsit lágy a képe-de pld Canonon többet használtam mint a kitt obit
Ha élesebb kell olcsón Minolta 50/1,7+a yashicák is jók -
Muerte68
addikt
válasz
Grga_Pitic #9964 üzenetére
Nem ross z az a 40-150-én azzal próbáltam az OM 10-et mikor megvettem kellemesen csalódtam benne,teljesen korrekt képeket lőttem vele a fókusz is gyors volt-előtte nem bíztam túlságosan benne de utána eldöntöttem hogy fog egy kelleni
Persze a fix jobb de általános használatra teljesen jó ráadásul egy olcsó teleDe a sonart is elfogadnám
-
-
Muerte68
addikt
nem gond ha leírod mit tapasztalsz,elég sokan gondolkodunk focal reducer beszerzésén -de EM 10-nél állítólag a szenzorba ér bele vagy az aknába ütközik a lencse.
Sajna fizikálisan még nem tudtuk megnézni,sajna nincs a közelben senkinek
Addig meg rizikós a vétel azért nem túl olcsó.
Azt sem árt tudni ha valamelyik obi nem kompatibilis -
Muerte68
addikt
válasz
bicajoskema #9820 üzenetére
Yashica 28/2,8 esetleg,mondjuk a helios nyitott élességt nem nehéz elérni
-
Muerte68
addikt
új szerzemény Vivitar telephoto 200/3,5
Még barátkozunk súlyos darab -
Muerte68
addikt
válasz
KelemenUhr #9792 üzenetére
Ha szereted az ilyet
-
Muerte68
addikt
válasz
KelemenUhr #9788 üzenetére
Érdekes játszós obi,effektezni jó elég egyéni képe van,de nem egy élességbajnok.
Viszont olcsók ezeket még nem fedezték fel a nepperek
[link]
Amúgy leica koppintvány -
Muerte68
addikt
meyer görlitz oreston 50mm 1.8-mennyire jó,mennyit érhet?
pentacon gépen van vsz m42
-
Muerte68
addikt
válasz
Rapid136 #9684 üzenetére
Chippes adapterem csak Cannon-ra volt ott működött,de halottam hogy nem minden gépen működnek jól,a többi gépen sima adaptert használok .A Canonnál működött csak azért ajánlottam milc-en nem igazán kell szerintem a chip.
MrChris- +1 Fuji adapterrel az XE1 olcsó jó az evf és egy focal reducerrel ott a FF.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest