- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
Helló
Olvasgattam a forumodat, és igazat kell adnom. Nekem is van pár Zuiko-m, bár én eddig csak OM-es Olympus vázon használtam őket, de nagyon becsületes darabok. A 1,8/50 és 1,4/50 bűbájos két objektív, olyan magas szinvonalú alap fix objektívok, hogy a magasabban kvalifikált lencsékkel, simán köszönö viszonyban vannak, nem találtam jobbnak az 1,4/50-es Zeiss.et sem, és a Minolta MD is csak érzetben volt más. A méltán hírás Takumar is ez a kategória... Ezeknél nincs jobb, a professionális technika 25-30 évvel ezelőtt is az volt...
Van egyfajta finom tónus élmény ami megmagyarázhatatlan hatással van rám, a rajzosság, a tűéles fókuszpont, és a kezdő fényerőn az életlenedési körök mesebeli világot adnak vissza, Én az 1,7/50-es Minolta MD-t hagytam cserbe az 1,4/50-es Zuiko-ért...
Én most tervezem, hogy beújítok egy 350D-t, egész baráti árban meg lehet venni, van egy OM/Eos átalakítóm, a 33-ason hasznbálom, de nem az igazi valami, a fénymérés, néhól 4-5 Fé-el alúl akarja exponálni a filmet... ezzel kapcsolatban majd lehet lesznek kérdéseim, ééés olvastam az emulátoros dolgot, nekekem nem okoz gondot szemre élesre állítani, bár én alig használtam idáig AF-es gépet...
További szép napot !
Fecó
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest