Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Egérpad topik
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AuLaci
csendes tag
Nagyon köszi az ötlete! Hiszen nekem kb 3 éve van freeweb-es emailem, így aztán 500 MB tárhelyem...
Szóval a feltöltés éppen most megy, de már az oldal elérhető [link]
A tesztelésről: Mindkét obinál a legnagyob rekesznél állítottam fókuszt, majd ezekután nem, azaz a nikonon is átkapcsoltam az első fókuszálás után manuálra... Persze állványról, elmozdulás nélkül. Mivel a Helios 58mm, a Nikon meg ugye max 55mm, ezért a Nikonnal közelebb mentém, hogy kb. ugyan akkora legyen a képkivágás. A filename tartalmazza a megfelelő infókat.
Az eredmény: Szerintem egyértelműen látható! Helios v. Nikon 1:0
Mármint ami a felbontást, illetve a kromatikus abberációt illeti...
Adott esetben a kényelem feláldozható sztem a minőség oltárán!Persze az is igaz, hogy a Nikon ugye a végére volt tekerve (55mm), és lehet, hogy ott már egy kicsit szarabb.... Kéne egy 28mm közötti ilyen manualis obi.....
A 135/2,8-as obival még van egy kis gondom, mert az beugró blendés, valahogy ki kell pöcköljem az a pöcköt...
Remélem értékes infót sikerült eljuttassak hozzátok?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest