Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Gyanítom, hogy az első azért 20k mert az eladó nincs tisztában az árakkal, láttam én már 16-ért EF-M42 konvertert is az apróneten és nem emulátoros volt csak egy sima vasdarab amit 5-ért hajigálnak vakerán. Lehetne azért is 20k mert nagy fényerejű de akkor azt odaírná
Sztem F3.5-ös. Én már 12k-t is csak a szájamat húzogatva adnék érte. A másikat én is nézegettem és fontolgattam és csak azért nem vettem meg mert végülis elég jól megvagyok a 200-as Pentaconnal, ott még nem szoktak fényerő gondok lenni, rajzolattal meg pláne sosem. Amúgy megvenném azt a Zeisset 20-ért de most már erről a 200-asról csak AF-esre vagyok hajlandó váltani ha megtehetem, addig meg jó ez.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Sztem F3.5-ös. Én már 12k-t is csak a szájamat húzogatva adnék érte. A másikat én is nézegettem és fontolgattam és csak azért nem vettem meg mert végülis elég jól megvagyok a 200-as Pentaconnal, ott még nem szoktak fényerő gondok lenni, rajzolattal meg pláne sosem. Amúgy megvenném azt a Zeisset 20-ért de most már erről a 200-asról csak AF-esre vagyok hajlandó váltani ha megtehetem, addig meg jó ez.