- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- GeForce Now
- Milyen széket vegyek?
- "Lopakodó" változatot kapott az MSI egyik AMD-s Tomahawk alaplapja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Közben napsütésben is használtam a Yashikort, lényegesen szebb minőséget produkált, makróztam vele. A bokeh igen csúnya, Van Gogh-szerű ecsetvonásokra emlékeztető módon mossa a hátteret de az éles tartományban tulajdonképpen szépen rajzol. Nem tudom, hogy a közeli fókusz vagy az erős napsütés tett-e jót neki de valamelyiket nagyon igényli az obi úgy látom.
Közben leteszteltem a kitobit is 35mm-en ugyanonnan, ugyanazzal a témával amivel a Yashokort és az eredmény nem lett annyival jobb amilyenre számítottam, de azért kicsit szebben rajzol. Csak az ember egy fix obitól szebb rajzot várna, mint az egyik legolcsóbb zoom obitól.
Fényképeztem vele egy virágzó cseresznyefát is, ott már kissé összefolynak a virágok. A fix 50-essel is megörökítettem ugyanazt, azzal sokkal jobban elkülönültek a szirmok.
A 200-as Pentaconnal gyíkot kaptam el telemakróval, olyan rajzolata van, hogy abba nagyítóval se lehet belekötni, még a legelvadultabb, dekadens, minőségmániás se tudná lehúzni semmivel. És még mindig nincs megpucolva a frontlencse belseje de már nem érdekel, ha így rajzol akkor nem kockáztatom, hogy kárt tegyek benne egy szétszedéssel.
U.i: este teszek fel képeket
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- További aktív témák...
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest