Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
nekem még mindig egy nagy kérdésem lenne, nemzetközi fórumon is leírtam, de ott fejét csóválta a fotós kolléga aki megpróbált válaszolni, nekem, mert nem tapasztalta a jelenséget...
EOS/OM átalakítóval van fenn a régi manuális obi, és nálam a fénymérés abszolút hasraütés szerüen megy, 3 expó és vagy lesz jó vagy nem
Nahh viccet férre téve, az ecxpozíció korrekcióm, kb 2-3 fényérték minuszba... P módban... Ha ugyan azokat az értékeket beállítom, mint amit a Canon obival mér be, még akkor is egy leheletnyít túl lövi
Van-e valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gurulunk, WAZE?!
- Bittorrent topik
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nahh viccet férre téve, az ecxpozíció korrekcióm, kb 2-3 fényérték minuszba... P módban... Ha ugyan azokat az értékeket beállítom, mint amit a Canon obival mér be, még akkor is egy leheletnyít túl lövi
Van-e valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata?