Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Billentyűzet gondom van
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 
			  PROHARDVER! Manual, analóg, filmes, MF objektívek 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mpierre veterán Sziasztok! Valaki rakott már össze m4/3-ra RO-109-1A vetitőoptikából objektívféleséget? (Minden más rendszerre találtam átalakítást, de mindegyik valami optikát gyilkol meg érte...  ) Találtam egyet elfekvőben a nagyszülői örökségben. Egész jó állapotban van.Porosnak poros, de egész szépen túlélte a bevonata az éveket. ) Találtam egyet elfekvőben a nagyszülői örökségben. Egész jó állapotban van.Porosnak poros, de egész szépen túlélte a bevonata az éveket.Na most, elméletben egy 38 mm -> M42×1 adapterrel a vetitóoptika pont belemegy az M42- M4/3 fókuszgyűrűs makróadapterbe. Így 26,08-tól kb 54 mm-ig tart a "fókusztáv". A végeredmény, hogy a m4/3-os 19,25 mm-nél 0,95 mm-rel közelebb leszek az érzékelőhöz a RO-109-1A hátsó lencsetagjával. Jól számolgatom, hogy akkor így lesz végtelenem? 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) Találtam egyet elfekvőben a nagyszülői örökségben. Egész jó állapotban van.Porosnak poros, de egész szépen túlélte a bevonata az éveket.
 ) Találtam egyet elfekvőben a nagyszülői örökségben. Egész jó állapotban van.Porosnak poros, de egész szépen túlélte a bevonata az éveket.