Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Még a saját divíziójának sem kegyelmez a Samsung
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ráhibáztál.
SMPlayernek valami gyíkja van, procihasználat 70% feletti, én ezt használom. Pedig be van állítva a hardveres gyorsítás.
Ugyanez a video VLC-vel 4-5% de az meg nem szimpi.
Most hálózatról megyek, meg fogom nézni az alap fogyasztást is, meg v.mikor lecsekkolom az elementary os-t is.
Nincs kizárva videodriver probléma, pár hsz-al feljebb az egérkurzorom ugrálását említettem és ezügyben drasztikus változtatások történtek, videodriver és kernel csere. Lehet mégse jó így, de ennyire nem ásom bele magam mert nagyon nem is értek hozzá.
Az biztos hogy most az egérkurzor nyugton van.
Amúgy nagyon tetszene az os+kde, vihargyors és nekem vizuálisan is bejön ezzel a felülettel, van hiányosság (nekem) de alapból nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Még a saját divíziójának sem kegyelmez a Samsung
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest