- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ráhibáztál.
SMPlayernek valami gyíkja van, procihasználat 70% feletti, én ezt használom. Pedig be van állítva a hardveres gyorsítás.
Ugyanez a video VLC-vel 4-5% de az meg nem szimpi.
Most hálózatról megyek, meg fogom nézni az alap fogyasztást is, meg v.mikor lecsekkolom az elementary os-t is.
Nincs kizárva videodriver probléma, pár hsz-al feljebb az egérkurzorom ugrálását említettem és ezügyben drasztikus változtatások történtek, videodriver és kernel csere. Lehet mégse jó így, de ennyire nem ásom bele magam mert nagyon nem is értek hozzá.
Az biztos hogy most az egérkurzor nyugton van.
Amúgy nagyon tetszene az os+kde, vihargyors és nekem vizuálisan is bejön ezzel a felülettel, van hiányosság (nekem) de alapból nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest